Showroom/Office by Lab Modus/Kevin Chang

Lab Modus/Kevin Chang Discloses The Fuyi River Sales Center Showroom/Office

Lab Modus/ Kevin Chang , the maker of the highlighted work Fuyi River Sales Center by Lab Modus/ Kevin Chang points out, The scheme consists of a three-story gray glazed volume and a sequence of double-curved white coated metallic panels. This set of panels constantly shifts both in width and pitch with a nonlinear rhythm to provide sunlight for interior space and as well to give perception for users inside the building. Giving maximum presence to the context, the overall massing of project applies advantage of the length of street front side to make a continuous extension to the back side of the project..

Showroom/Office by Lab Modus/Kevin Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54045

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Symposium News homepage.

Design Contests
Copyright © 2010 - 2017 Design Symposium News - design-symposium.com - All Articles