Award Winning Daphne Installation

24° Studio Portrays The Daphne Installation

24° Studio, the author of the awarded work Award Winning Daphne Installation demonstrates, Daphne is a site-specific installation situated within the tunneled stairway that interplays with the notion of concealing and revealing the ancient walls of the tunnel leading to the peak of Kasteli. Made entirely of self-supporting paper panels, the enclosure intervenes the visitors' perception of the existing condition as a container of conglomerated memory. LED lighting contained within the panels will illuminate during nighttime that expresses the different perception .

Award Winning Daphne Installation Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26773

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Symposium News homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2017 Design Symposium News - design-symposium.com - All Articles