Studio by Mariana Simas

Mariana Simas Spotlights The Studio Photographic Studio

Mariana Simas, the designer of the award winning work Mariana Simas's Studio photographic studio demonstrates, Facing a small urban square, the Loft Studio opens entirely to the outside. The inner space of this photography studio flows into the side gardens of the building and into the urban space, establishing a spatial continuity between the square and the building. The façade, an aluminum gate is recessed into the concrete binding, integrating the front patio with the square; further, two large swinging metal gates – each more than 11 meters wide – permit fluidity between the gardens and the open space of the studio. .

Studio by Mariana Simas Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28850

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Symposium News homepage.

Design Classifications
Copyright © 2010 - 2020 Design Symposium News - design-symposium.com - All Articles