Wenzhi Space's Huiqi Office Interior Space Design

Wenzhi Space Presents The Huiqi Office Interior Space Design

Wenzhi Space, the creative mind behind the awarded project Wenzhi Space's Huiqi Office interior space design demonstrates, This is a small office and you can view it through at first sight nearly. In order to enhance sense of layer, the designers use the longest diagonal in the space as the key of extension of visual sense. There are 4 to 5 layers. According to the comparison relationships like deep and shallow, high and low, anterior and posterior, the design enhances the richness of space. In this way, each small spaces could communicate with each other which makes space integration. People working here could promote team development and cohesion..

Wenzhi Space's Huiqi Office Interior Space Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42745

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Symposium News homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2019 Design Symposium News - design-symposium.com - All Articles